Keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus 3.6.2014 Uudenmaan liitossa

 IMG_5243

KESTI – Kestävän aluerakentamisen uudet teknologiat ja menetelmät Itämeren alueella -verkostohankkeessa jaetaan tietoa ja aluerakentamisosaamista sekä kootaan ylikansallista verkostoa Itämeren alueelle. Työvälineinä ovat viisi Helsingin, Porvoon, Turun ja Vantaan kaupunkien tarpeiden perusteella järjestettyä kumppanianalyysimatkaa. Kaikki matkat on nyt tehty ja edessä on tulosten jakaminen, jalkauttaminen ja loppuseminaari.

Syventääksemme matkoilla syntyneitä keskusteluja, vahvistaaksemme jo syntyneitä verkostoja, katsellaksemme parhaita matkakuvia, oppiaksemme uutta ja miettiäksemme tulevaa

KUTSUMME kaikki KESTI-matkalaiset ja hankkeen ohjausryhmän jäsenet toivottuun keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuteen tiistaina 3.6.2014 klo 14–16.  

Tilaisuus on vapaamuotoinen ja se järjestetään Uudenmaan liiton tiloissa Länsi-Pasilassa osoitteessa Esterinportti 2B, 00240 Helsinki. Tulo-ohjeet: Esterinporttiin on noin 200 metrin matka Pasilan asemalta Pasilan siltaa pitkin. Helsingin keskustasta pääsee myös raitiovaunuilla 7A (Mannerheimintien kautta) ja 7B (Hakaniemen–Sörnäisten kautta) sekä Rautatientorilta bussilla 23. Tapaamispaikkana toimii 4. kerroksen maakuntasali.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumisia 30.5.2014 mennessä. Lisätietoa: anniina.tuomi[a]uudenmaanliitto.fi

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s