Hankeinfo

KESTI-hanke tuotti tietoa kestävistä aluerakentamisen teknologioista ja menetelmistä. Hankkeessa tehtiin viisi kumppanianalyysimatkaa Itämeren alueen maihin. Tutustumiskohteina olivat Malmö, Lund, Hampuri, Kööpenhamina, Tallinna ja Pietari. Tarkasteltavina teemoina olivat kestävä kehitys, aluerakentamisen organisointi ja prosessit, energiatehokkuus, älykkäät energian, liikenteen ja palveluiden ratkaisut, asumisen laatu, tilankäytön tehostaminen, esteettömyys ja saavutettavuus ja käyttäjälähtöisyys sekä puurakentaminen. Matkoille osallistui eri puolilta Suomea asiantuntijoita, jotka verkostoituivat sekä matkoilla että hankkeen muissa tilaisuuksissa.

Aikataulu ja budjetti

Hanke toteutettiin vuosina 2012-2014 ja sitä rahoittivat Etelä-Suomen EAKR-ohjelma sekä Helsingin, Porvoon, Turun ja Vantaan kaupungit. Kokonaisrahoitus oli 345 000 euroa.

Kumppanit

KESTI muodostui koordinaatiosta sekä kolmesta osahankkeesta. Koordinaattorina ja pääkaupunkiseudun osahankkeen vetäjänä toimivat Culminatum Innovation Oy Ltd (v.2012-2013) ja Uudenmaan liitto (v. 2014). Koordinaattorin tehtäviin kuului koko hankkeen hallinnointi, viestintä ja toimijoiden verkottaminen. Posintra Oy vastasi Porvoon osahankkeesta ja Turun ammattikorkeakoulu Turun osahankkeesta.

Katso KESTI-esite 2/2014

 

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s